Любовен хороскоп за есента, ето какво ви очаква

Ето какво ви очаква този сезон в любовно отношение. Вижте дали звездите ви предвещават да намерите своята сродна душа.

Овен
Щом става дума за любов, жената Овен е страстна флиртаджийка и не си губи времето, когато е привлечена от някого. Тя знае какво иска и уверено го преследва във всички аспекти на живота. Това е начинът, по който тя действа.
През тази есен не позволявайте на някаква стара тръпка да отклони вниманието ви.
Вместо това се фокусирайте върху нов любовен обект. Направете първата крачка и го поканете на среща през уикенда. Вие знаете как.

Телец
Телците са изключително чувствени и ценят докосването.
Затова си подарете масаж. Или направете на някого масаж. Или си запазете час в спа салона и пофлиртувайте със секси масажиста.
Или пък се запознайте със сладура, който разхожда кучето си всяка сутрин покрай вас. После погалете кучето така, че той да разбере колко обичате животните (и галенето).

Близнаци
Жената Близнаци търси интелектуални предизвикателства. Обичате да сядате в любимото си кафене с книга или списание.
Но докато сте така погълнати от четенето, няма да забележите хубавия мъж, който ви гледа от съседната маса. Вдигнете очи от книгата и се огледайте – има много приятни хора наоколо.
Разбира се, не е задължително да скочите в нова връзка тази есен. Няма проблем да си починете и да отделите малко време за себе си.

Рак
Тази есен носи много промени за Раците. Можете да се разделите с настоящия си партньор или пък в живота ви може да нахлуе неочаквано нов човек.
Разделите са много трудни, знаем, но когато нещо трябва да се случи, не можем да го контролираме. Каквото и да ви донесе времето, фокусирайте се върху позитивните промени.
Дори тази есен да не е романтична за вас, всичко е наред. Отидете на пътешествие, запишете се на йога, започнете ново хоби. Това е вашето време.

Лъв
Лъвът излъчва толкова много страст и енергия, когато става дума за любов.
Тази есен не се връщайте назад към едни вече изтормозени отношения, а вместо това фокусирайте енергията си и бъдете силната и самоуверена жена, която всички познават.
Посрещнете сезона с широко отворени обятия и хармонизирайте ума, тялото и духа си, като се запишете на йога. Там можете да срещнете нови момчета, които ще бъдат привлечени от положителната ви енергия.
Страст. Енергия. Намасте.

Дева
Девите копнеят да се чувстват специална част от света на своя партньор. Някои от тях дори вече са приключили връзка, защото не се чувстват интегрирани в живота на партньора си.
През този сезон Девите ги очакват нови запознанства. Най-добрата възможност да срещнете интересни хора са местата, където се упражняват дейности по двойки, например курс по танци. Това е едно чудесно място за флирт и започване на нова връзка.
Когато сте около други хора, ще излекувате раната в сърцето си и ще положите едно ново начало.

Везни
Вашата невероятна индивидуалност и отдадеността ви правят от вас страхотен партньор.
Тази есен излезте навън и изживявайте момента всеки ден. Бъдете спонтанни и си вземете ваканция. Каквато и дестинация да изберете, забавлявайте се добре.
Любовта ви очаква по време на това пътуване. А не забравяйте колко романтични са ваканционните истории.

Скорпион
Скорпионите си падат по експериментите, щом става дума за онлайн срещи и най-нови приложения за флиртове.
Тази есен е вашият сезон, Скорпиони. Очакват ви нови, вълнуващи изненади при онлайн срещите.
Не се отказвайте. В това има голям потенциал и можете да имате наистина романтични преживявания.

Стрелец
Независимо дали имат връзка, Стрелците обичат да се забавляват и да си прекарват добре. Освен това имат вярна преценка за околните, което може да им е от полза.
Фокусирайте се върху вътрешния си глас и чуйте какво ще ви каже за хората, които срещате този сезон. Интуицията няма да ви подведе. Ако ви привлече някой, който „не е ваш тип“, просто се отпуснете и се забавлявайте.
Като цяло, няма да свръханализирате взаимоотношенията си – и това е добре.

Козирог
Козирози, изглежда, че тази есен ще е гореща за сексуалния ви живот. Либидото ви ще скочи до небесата с момчетата, които ще срещнете през този сезон.
Но не губете здравия си разум. Важно е да си го припомняте, преди да се хвърлите в нещо ново.
Ако нещата с някой се развиват прекалено бързо, може да пропуснете други добри възможности. Така че карайте по-бавно и се наслаждавайте, когато срещнете някой специален на концерт или изложба този месец.

Водолей
Ключът към сърцето на Водолея е интересният разговор. Това е нещо, което е страшно привлекателно за него.
Тази есен променете ежедневната си рутина. Намерете си ново хоби или посещавайте нови места. Вземете сутрешната си доза кофеин в ново кафене. Никога не знаете къде точно можете да срещнете някой интересен тип.
Каквото и да изберете, възможностите са безкрайни, а позитивните вибрации навлизат в любовния ви живот.

Риби
Рибите са известни с това, че са безнадеждни романтици. Не можем да ги виним за това – кой не би искал да живее в приказка с щастлив край?
Когато стресът в работата ви дойде в повече този сезон, направете нещо хубаво за себе си. Запишете се на фитнес и изпуснете там парата. Вашият принц може да ви очаква точно там, вдигайки тежести. Може дори да води онзи курс по кикбокс, който винаги сте искали да запишете.

Източник: iwoman.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *