HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Зрелище! Впрегнаха Гала като катър да влачи гума, но не ? казаха какво има в нея (СНИМКИ)

Гала винаги е била отворена към всякакви идеи и предложения и много често се е подлагала на процедурите, които представя в “На кафе”. Днешният деН бе точно такъв и водещата влезе в ролята на истински атлет, като започна да тегли гума по асфалта пред сградата, където се намира студиото й. Една от колежките й направи репортаж за спортуването навън. Тя обясни, че в столицата се провеждат тренировки от експерти всяка събота в паркови пространства.

След излъченото видео, стана ясно, че девойката вече е пред студиото и чака Гала, за да теглят заедно гуми и да се състезават.
 

Гала се нави почти веднага и въпреки че беше облечена строго официално, си сложи две въжета на раменете и застана на старта. Водещата се оказа завидна атлетка, защото без проблем спечели състезанието, пише блиц. Все пак трябва да отбележим, че въжето на опонентката й се скъса и тя спря преди финиша.
 

В последствие Гала установи, че е била саботирана. В нейната гума имаше сложени тежести, за разлика от тази на опонентката й. Водещата не прие това зле, а даже обратното, реши чаровно да нахока колежката си, за измамата.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *