Млада жена избухнаха! Руса съм, карам бял мерцедес и спирам където си поискам!

Млада пловдивчанка периодично къса нервите на шофьорите, преминаващи по ул. „Маестро Георги Атанасов“ в ЖР „Тракия“ /зад кметството/ с паркирането си насред кръстовището. Русата дама е един от родителите, които ежедневно оставят и взимат децата си от детска градина „Червената шапчица“. В пиковите часовете малката улица се оказва тясна за всички майки и бащи, които идват с колите да приберат малчуганите. Те спират от двете страни на улицата, нарушавайки правилата за движение, съобщи TrafficNews.bg.  

Вместо да търси свободно, макар и по-далечно място за паркиране, водачката на този бял Мерцедес ML не само че спира от забранената страна на улицата, но и задната половина на джипа остава в кръстовището. „Всеки път спира по този начи. В някои от случаите колите, които излизат от улицата, едва успяват да завият. А завоят надясно е направо опасен, защото няма никаква видимост“ разказват очевидци от търгонвските обекти в съседство. 

Няколко човека направили забележка на майката за безпардонното спиране, но без никакъв резултат. „Дано поне като си види колата на снимка, да се усети, че не е сама на пътя“, коментира читателят, който ни изпрати мейл. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *