HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Кане Корсо захапа смъртоносно 3-г. дете

Куче е загризало бебе на 18 месеца до смърт в Централна Италия, предаде РИА Новости. Трагедията се е разиграла тази нощ в семейната къща на Фердинандо в градчето Чепагати. Докато родителите му са събирали багажа заради очакваното преместване в друго жилище, момченцето е изляло на улицата. Там е имало вързано куче от породата кане корсо.

Бащата посочва, че е чул виковете на синчето си и лая. “Излязох и видях как върху главата на момченцето ми има кървави следи от ухапвания”, разказа той. Мъжът посочи, че се е обадил на медиците, които са обещали да изпратят хеликоптер.

“Аз обаче реших да не чакам. Качих се с Фердинандо на колата и тръгнахме към най-близката болница. Когато пристиснахме, вече бе късно”, разказва през сълзи опечаленият баща. Местната прокуратура е образувала досъдебно производство. Това е третата подобна трагедия през изминалата половин година в Италия.

Момченце бе разкъсано от два аржентински дога през септември в северната част на Ботуша. В началото на май още едно дете бе наръфано до смърт в Сицилия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *