HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дъщерята на Митьо Очите изригна: Защо скриха камерите от 4 you? Кравата да не ми се прави на интелигентен с тези очила!

22-годишната Станилава Желязкова започна яростна дискусия в защита на баща си Димитър Желязков-Очите след интервюто на Божидар Кузманов-Божо Кравата. Младата жена, на чието име и на приятеля й Велислав Попов, се води таксиметровата компания „Такси 1”, която бе посочена като основен мотив за престрелката във “4 You”, избухна срещу твърденията на Кузманов, съобщава “Флагман”.

„След като твърди, че Димитър Желязков е бил въоръжен и приятелите му също, той като изпълняващ ръководни функции в заведението, както посочва в интервюто си (нищо, че трудовият му договор е с предмет на дейност готвач), защо скриха камерите и не ги показаха, за да подкрепят твърденията си?! Празни приказки и локуми може да разправя всеки! Нека да изкарат камерите и да се види истината, не да ми се прави на много интелигентен с тези очила! И на всичкото отгоре никой не е казал, че той иска рекет от Димитър ?! Това са им обвиненията повдигнати от Българското правосъдие като ръководител на ОПГ!!!”, написа Станислава.

Възмущението й е предизвикано най-вече от липсващите камери вътре в заведението, които са изтръгнати и скрити от хората на Божо Кравата след екшъна на 8 юни, при който нейният баща беше тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев – убит.

„Камерите от алеята са иззети и са в полицията. Нека изкара камерите от заведението, за да потвърди думите си, а не да говори празни приказки и да се прави на жертва!!! Никъде не пише в Българския закон, че нямаш право да носиш бронежилетка и е нормално след това, което се случи с жена му, той да се пази по един или друг начин”, коментира Станислава.

Тя отговаря и на нападките, че групата на баща й е имала в себе си хладни оръжия – брадви, мачете и ножове.

„И моля ви, прочетете малко закона! Оръжието трябва да е равно по сила, стрелбата в гръб не е неизбежна самоотбрана и дори ваденето на пистолет без произведен изстрел не ти дава основание да стреляш”, завършва голямата щерка на Очите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *