ТОТАЛЕН КРАХ! Антония Петрова се хвана с бедняк!

Миската Антония Петрова май е свалила летвата за мъжете в живота си и напоследък си ляга с бедняк. За това намекна все още законният й съпруг – руският олигарх Александър Бередин.

Той открито се подигра на блондинката, че напоследък не може да си позволи нищо повече от посещения по родните курорти от „втора ръка”, пише „Уикенд“.Самата Тоца, както злъчно наричат „коронованата особа” в родния й Перник, се похвали, че има нов мъж в живота си, макар все още да не хвърля светлина върху самоличността му. Говори се обаче, че банковата му сметка няма нищо общо с бюджетите, с които красавицата е свикнала да разполага до момента. За стандартите на повечето перничанки въпросният мъж не бил никак беден. Сравнението с руския олигарх Бередин обаче било като между принц и просяк.

Между приятели Александър не спирал да се подиграва на жена си, че откакто не е с него, най-далечното място, до което е успяла да стигне, е Гърция. В Перник се шушука, че там тя цяло лято изцеждала до стотинка парите на новия си, докато накрая той й обявил, че поне до следващото лято ще я води само в родните курорти. 

Именно затова наскоро миската се регистрира в „магнетичните” по собствените й думи български села Лещен и Ковачевица. А Бередин се спукал от смях, сравнявайки тези нейни разходки с екскурзиите до Малдивите, Лос Анджелис, Големия Каньон и средиземноморските круизи, за които самият той доскоро плащаше.

Въпреки всичко руснакът публично призна, че все още обича Антония и даде да се разбере, че върне ли се при него, той няма да я изгони. Нещо повече – готов е да я приеме с отворени обятия. Но тя поне засега не смятала да чука на вратата му. Все се надявала да успее да му измъкне достатъчна сума в съда, когато бъде даден ход на делото по развода им. Имайки предвид общия случай обаче, то ще се точи с години, тъй като Бередин засега не мисли да се развежда по взаимно съгласие. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *