HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бившият футболист на орлетата О. Стефанов получи екип на „Лудогорец“ и поведе най-шумната българска агитка на „Емирейтс”

Хаджидимовецът Огнян Стефанов поведе най-шумната българска агитка в Лондон за мача на „Лудогорец“ с „Арсенал“. Бившият футболист на „Пирин“ (ГД) и „Пирин“ използва личните си контакти с директора на разградската ДЮШ Яков Папарков, който съдейства да бъдат осигурени фенартикули за групата на О. Стефанов. Бившият футболист използва случая да се види на живо с настоящия шеф в „Лудогорец“, който преди години бе негов наставник при неврокопчани и оттогава датират отличните отношения помежду им.

Яков донесе скъп подарък за Огнян от близкия му приятел и състезател на „Лудогорец ІІ“ Славчо Шоколаров, с когото започнаха заедно професионалния си футболен път в „Пирин“ (ГД). Той бе изпратил по Я. Папарков фланелка с името си, с която роденият в Хаджидимово голаджия се премени, преди да седне на трибуните на стадион „Емирейтс“. Там, както и при организацията преди мача, бе дейно подпомогнат от съгражданина си Георги Боянин и Величка Добринова, Денисе Устаилиева, Даниела Ватева и Моника Маркова. Те не спряха да подкрепят „Лудогорец“ до последния съдийски сигнал, а след мача дълго аплодираха орлите. Те не скриха съжалението си от пропуснатите възможности зелените да отбележат поне едно от създадените голови положения, но изказаха задоволство, че разградчани опитаха да се надиграват с именития си съперник.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *