HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Невероятната съдба на тотомилионера от Перник! Какво е намислил късметлията, вижте

Раци развъжда перншкият тотомилионер Росен Русимов. Това е новата му екзотична бизнес идея. Късметлията е взел под аренда малък язовир край град Батановци. Тотомилионерът се надява от пролетта да вади тонове раци оттам. Първите пробни количества вече тръгнаха към Перник. Огромни порции от деликатеса са били сервирани на традиционното трето полувреме след неделния мач на кварталния отбор “Монте Карло”.
Русимов е почерпил футболистите след трудната им победа с 3:2 на терена.
Росен Русимов спечели 4 736 303 лв. на 19 ноември 2012 г. Той позна шестте числа от второ теглене на играта 6 от 49. Пернишкият тотомилионер още чака над 2 млн. лева от влоговете си във фалирата КТБ, но неприятностите с трезора не го притесняват особено. Той инвестира успешно останалата част от печалбата си и се радва на добри доходи. Обмисля варианта да се кандидатира за участие във „ВИП брадър“, защото това му се струва интересно изживяване.
Русимов има участие в бизнеса на Централната ремонтна база в Перник, мина за въглища, а отскоро и ресторант.
Той се забавлява много от слуховете, че е фалирал, които периодично се тиражират.
“Това, че съм останал без пукната стотинка, се пише поне за десети път, но лошото е, че никой не го вярва – коментира Русимов пред “България Днес” след поредната подобна публикация. – Най-различни хора продължават да ме нападат за пари. Искат ми назаем, за лечение и дори за почивка на море, защото били много уморени. Разбрах, че този път, освен че съм бил фалирал, съм ровел и в кофите за старо желязо. Защо точно старо желязо ще търся – не ми стана ясно. Обмислям да показвам тази публикация на някои от по-нахалните, които ме молят да ги подпомагам финансово.”
Първите слухове, че е фалирал, започнаха още следващата година.
“Прочетох, че съм банкрутирал, че съм изиграл всичко на комар, че не излизам от президентския апартамент на луксозен хотел в Сандански – разказа тогава Русимов. – Това са пълни глупости. Изобщо не ме интересува кой какво говори за мен. Живея си живота така, както е било винаги. Естествено, че съм дал заеми на закъсали приятели. Ще ми ги върнат тогава, когато могат. Ако не ми ги върнат – здраве да е. Пари се изкарват, те не са най-важното.”
Животът на щастливия перничанин си е такъв, какъвто е бил почти винаги. Дори след като спечели достатъчно пари да обиколи света, той предпочита да си стои в Перник и да се весели с приятели. Русимов не отиде дори на екскурзия до Дубай, която получи като подарък за своя 50-и рожден ден. До емирството пътуваха жена му Бети и малкият му син Еди.
“Не виждам нито една причина да пътувам със самолет, за да ме заведат в някаква пустиня – категоричен е перничанинът. – На всичко отгоре има един куп забрани – не се пуши, не се пие… Там явно нищо не може да се прави. Обясниха ми, че имало страшна атракция – возят те с една джипка в пустинята. Обаче аз изобщо не искам да ме возят в пустинята. А джипки си имам предостатъчно.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *