Телешко вареноДата: 21.10.2016 / 9:05от: Готви със СтрумаКоментирай ( 833 ) Споделяне 0 0 0 0 Продукти:400 г телешко месо3 картофа3 моркова1 глава лук5 стръка магданоз1 с.л. маслочерен пиперсолРецепта:Телешкото месо (400 г) се нарязва на хапки и се вари, докато напълно омекне. Към него, в същия бульон, се добавят нарязаните на едри кубчета картофи (3 бр), нарязаните на колелца моркови (3 бр) и едро нарязаният лук (1 глава). Супата се вари до омекване на зеленчуците. Накрая се добавят подправките, маслото (1 с.л.) и ситно нарязаният пресен магданоз (5 стръка). Телешкото варено се сервира горещо.Коментар с Facebookloading...