HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Луната е в Рак! Време е за нещо ново, но на основата на старото

Луна в знак Рак – Луна в Рак означава, че е настъпило време за занятия със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Добре е да се занимавате с въпросите на охраната и безопасността.

Подходящо благовоние – жасмин. Подходящ метал и камъни – сребро и лунен камък. Части на тялото – стомах и гърди. Уязвим е и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. 21-ви лунен ден – символ, на който е конят, който олицетворява стремително движещата се енергия, но поддаваща се на контрол, както конят се поддава на контрола на своя ездач.

Тази енергия е креативна, отправена за съзидание на новото и творческо преобразуване на действителността. Тя е предназначена не за експанзивни действия, а за укрепване на съществуващите позиции. Време да се създава, да се твори нещо ново, но на основата на старото. Ефекта от съвместните усилия се увеличават в геометрична прогресия според количеството участници.

Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си.

Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект. Отношения – Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Секс – В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения. За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *