HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Диета “стълба” взриви интернет ? за 5 дни ще загубите до 6 кг.

Диетата “Стълба” набира все по?голяма популярност. Това се дължи главно на факта, че продължителността й е само 5 дни, спазването й е достатъчно лесно, а загубата на тегло е от 3 до 6 кг.

Диета “Стълба”

Основният принцип на диетата се основава на факта, че всеки ден представлява отделен етап с определен продукт.

Достатъчно скромната диета се състои в редуването на храни, така че да се сведат до минимум вредите за здравето и загубата на тегло да бъде интензивна. Основното правило на диетата “Стълба” е стриктно спазване на менюто, като не бива да се променя реда на продуктите. Цялото количество храна се раздела на 5?7 приема като в паузите трябва да се пие вода (не по? малко от 1.5 литра на ден).

Етапи на диетата “Стълба”:

1 . Първа стъпка. Очистване

Първият ден се извършва подготовка на тялото за следващите етапи. Ябълките помагат за пречистване на червата, а активният въглен се свързва и отстранява от тялото всички натрупани токсини. Меню: 1 кг ябълки; 12 таблетки активен въглен; 1,5?2 литра вода. Не е задължително да изяждате целия килограм ябълки: твърде вероятно е, да не ви се яде толкова.

2. Втора стъпка. Възстановяваща

Втори ден ? протеини. Благодарение на изварата и киселото мляко активно се възстановява чревната микрофлора след пречистването. Меню: 1 литър обезмаслено кисело мляко; 600 грама нискомаслено сирене; 1,5?2 литра вода.

3. Трета стъпка. Енергизиране

През този ден бихте могли да възстановите енергията, която се е понижила през предходните 2 дни. Така ще се избегне ефекта на застой (когато теглото спира пада), който винаги настъпва при спазването на различни диети. Моля, обърнете внимание: не трябва да се изяжда цялото количество стафиди наведнъж, разделете на 5 порции, за да се насладите на удоволствието през целия ден. Меню: 2 супени лъжици мед, 300 гр. стафиди, 2 литра ошав

4. Четвърта стъпка. Строителство

През този ден вие отново ще наситите организма си с протеини, градивният материал на тъканите. В същото време темпото на загуба на тегло, ще бъде запазено. Меню: 500 гр. варено пилешко филе; магданоз; 1,5?2 литра вода

5. Пета стъпка. Изгаряне

Фибрите са нискокалорични и за тяхното усвояване от тялото е нужно да се изразходва много енергия. За да осигури тази енергия тялото изгаря активно мазнините. На този етап вие насищате организма с полезни микроелементи и пречиствате червата. Меню: овесена каша с вода, приготвена от 200 гр. овесени ядки; 1 кг. (общо тегло) различни сурови плодове и зеленчуци; 1,5?2 литра вода. Тази диета е полезно да се комбинира с умерени физически упражнения, например йога. А за да направите така, че изгубеното излишно тегло да не се върне, през следващите няколко дни трябва да се храните умерено и да избягвате прекалено мазните храни и сладкишите.

Впрочем, гледайки се в огледалото и виждайки се по?стройни, едва ли ще ви се иска да се върнете към предишните обеми! Споделете с приятелите си тайната за тази чудотворна трансформация!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *