HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Потрес! Шаман хипнотизира млади жени, твърди, че гони магии със секс

Млада македонка се обърнала към известния в страната екстрасенс, познат като Зоран Т. заради здравословни и семейни проблеми, пише “Вечер”, цитиран от Блиц. Оттогава животът й се превърнал в ад. Шаманът започнал да се възползва сексуално от нея и унищожил брака й, а здравето й се влошило до такава степен, че днес едва ходи. Тя се надява да се намери някой, който да му попречи да продължи да работи своята съмнителна практика.

Той работи с хипноза и така ме привеждаше в състояние на безсъзнание, после ме караше да се събличам и вкарваше половия си орган в ануса и устата ми, разказва тя. През цялото това време мъжът ми и сина ми стояха пред къщата, тъй като ни приемаше поотделно.

Останахме без пари, не мога да излизам на улицата, унищожи ми брака и всичките ни направи на будали. Внесе много зло в нашата къща и оттогава нищо не ни върви както трябва. И до днес успява да контролира ума и тялото ми. Правя неконтролирани неща, уверена е жената.

Тя предупреждава, че Зоран се рекламира като човек, който може да открива и чисти магия дори и от фотографии.

За съжаление това не е единственият шаман в Македония, който използва секс “за чистене на магия”, пише “Вечер”. Преди 6 години във Валево негов колега завърши на съд. Той събличал клиентките си голи и ги къпел в леген, а на една казал, че магията й е прекалено силна и може да я изчисти само, ако я поеме върху себе си чрез секс. Жената се съгласила и провела три сеанса, платила му 500 евро и му дала и златен гердан.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *