HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Драма в Патра! Грък се обеси, затънал с дългове за училището на сина си

С примка на шията от прекомерни дългове 44-годишният Лефтерис Ангелопулос от гръцкия град Патра се хвърли от 6-тия етаж слагайки край на живота си. „Не бях достоен за нищо в крайна сметка…“ са последните редове, които написал на бял лист, който оставил да прочетат жена му и сина му.

Според информация от приятелски кръгове, човекът не е споделил с никого за най-сериозните икономически проблеми, които изглеждат са го изправили пред взимане на това трудно решение, съобщи “Български новини”.

Той е вземал заеми, за да се справи с ежедневните трудности и да обучава 19-годишния си син, но дългът се разраснал и в крайна сметка изпаднал в абсолютна безизходица, Лефтерис взел това крайно решение. Броят на самоубийствата в Гърция достигна рекордно ниво за Европа и според експерти това се дължи на засилващата се икономическа криза в страната. До началото на финансовата криза Гърция имаше най-ниския процент на самоубийствата в Европа с 2,8 на 100 000 жители. Сега техният брой почти се е удвоил и е достигнал рекорд за Стария континент.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *