HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бивши преподаватели в закрития Учителски институт в Дупница вдигнаха тост на емоционална среща

Бивши преподаватели в закрития Учителски институт “Св. Иван Рилски” в Дупница се срещнаха на чаша вино по повод патронния празник. С носталгия те си спомниха годините на съвместна работа и любимите истории със студентите.

Доц. д-р Елена Димитрова дойде на сбирката с дългогодишния си приятел, солиста на Софийската опера Петър Петров. Тя е все така жизнена и  зареждаща с енергия в начина си на общуване.

Паркетният лъв, бившият председател на Общински съвет – Дупница и гл. асистент по физическа култура Михаил Панчев, по когото въздишаха много студентки, вдигна наздравица с пожелание към бившите си колеги още дълги години да се срещат и да си спомнят за преподавателските години в Учителския инситут.

Колежката му гл. асистент Катя Димитрова впечатлява със запазена младежка стойка, доц. д-р по история Мария Иванова пък все още поддържа емблематичната си прическа – дълга коса с букли. Гл. асистент и краевед Иван Хаджийски повдигна настроението на компанията с шеги и зачачки. На срещата бяха още гл. асистент д-р Евгения Бибова, която пленяваше студентките със стилно облекло и прическа, и гл. асистент по агрономство Павлина Атанасова.

Срещата на бившите преподаватели в Учителския институт в Дупница приключи след няколко часа емоционални спомени и обещанието да се срещнат отново на 8 декември, като решиха да поканят на срещата и бившите студенти на дупнишкия институт.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *