HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дистрибуторка изкълчи тазобедрена става при опит да спре с крак самопотеглилия си автомобил

Дистрибуторка на безалкохолни напитки от Сапарева баня направи шпагат и си изкълчи единия крак, опитвайки се да спре лекия си автомобил, който потеглил, докато тя се опитвала да слезе от него. 34-годишната Даниела Марчина по спешност е транспортирана в болница.

Инцидентът се е случил вчера около 9,00 ч. пред магазин в Сапарева баня. Жената спряла служебния автомобил, за да предложи безалкохолни напитки. Магазинът се намирал на стръмна улица и в момента, в който Даниела Марчина тръгнала да слиза, вече прекрачила с единия крак от возилото, автомобилът внезапно потеглил, защото забравила да дръпне ръчната спирачка. Младата жена останала в разкрачен стоеж с единия крак в автомобила, а с другия извън него. Дистрибуторката се опитвала по някакъв начин да спре возилото и забила ток отвън в асфалта. С последни сили Даниела успяла да завие волана и автомобилът се спрял в бордюра.

Клиенти в магазина позвънили на тел. 112 да търсят помощ за пострадалата жена, която се превивала от болка в областта на таза. На място пристигнала линейка на Спешен център – Сапарева баня, с която пострадалата е транспортирана в болница в Дупница. След рентгенова снимка лекарите установили, че кракът на пострадалата дистрибуторка не е счупен, а само е изкълчила тазобедрена става.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *