HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ! Денят е в намаляваща Луна – идеален за отслабване!

Днес денят е в намаляваща Луна – последна четвърт. До новолунието, което ще започне на 30 октомври, не трябва да се започват нови дела и да се вземат важни решения.  Добре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още в средата на месеца, на срещи с приятели, разходки сред природата и оздравителни процедури.

Последната десетдневка на месеца е време да направите преглед на отминалия лунен месец и съставяне на планове за близките седмици. Заниманията с Йога и спа процедури позволяват да се отпуснете и да получите мощен заряд от енергия за бъдещи постижения.

Продължавайте да се занимавате със спорт, но бъдете внимателни, тъй като е повишен риска от получаване на травми, претоварване и разтягане на сухожилия.

Тази фаза най-много подхожда окончателно да се решат проблемите свързани с външността. Сега организма не усвоява така стремително различните субстанции, затова при намаляваща Луна е най-подходящо време за намаляване на теглото. Прекрасно време за очистителни диети – организма с готовност се избавя от токсините, създава усещане за чистота.

Луна в знак Рак – време за занятия със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Добре е да се занимавате с въпросите на охраната и безопасността. Довечера в 22:35 ч Луната заема мястото си в знак Лъв.

Днешният 22-ри лунен ден е със символ Ганеша – богът на мъдростта. Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, от които е нужно да се възползвате. Препятствията пред вас, не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от работното си време като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.

Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *