HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Скандално! Полицай от Първо РПУ пребил професор на пътя

Професор, участник в катастрофа, твърди, че е бил нападнат и пребит от полицай. За разследващите обаче нападателят все още е неизвестен, съобщи Нова тв.

На 13-и октомври Алекандър Михалев ударил с колата си зам.-кмета на Слатина. Веднага след инцидента професорът бил пребит от млад мъж, въоръжен с пистолет. Тогава 72-годишният мъж нямал представа, че нападателят е полицай.

„В началото, като извади пистолета, помислих, че е мутра. Преди да тръгнем с линейката, синът ми го пита – защо би баща ми сега, а той му казва – „Аз съм от Първо районно, каквото искам мога да правя”, разказва Александър Михалев.

На този етап от разследването не може да се даде информация дали има данни да е бил замесен полицай. Пострадалият обаче казва, че е събрал доказателства. Първото – признание от разследващия полицай. Второто д – колата, с която се е движил нападателят. Третото– Александър Михалев разпознава нападателя си докато чака за разпит, отново в Първо районно полицейско управление.

По неофициални данни, полицай от СДВР наистина е бил разпитван по случая. Никой обаче не казва кой е той и наистина ли е заподозрян за побоя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *