HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

УНИКАЛНО! Българка свали 42 кг за 9 месеца! Ето как става!

Махнем ли отровите от тялото си, то започва да работи нормално, убедена е телевизионната продуцентка Александра Иванова, която е претърпяла промяната

Tелевизионният продуцент Александра Иванова е свалила 42 кг за 9 месеца. Изповедта й е описана в книгата „Размерът има значение”, в която по думите й се говори не само за ядене, а за начин на мислене.Тя е убедена, че когато изчистиш тялото си от всички отрови, то започва да работи нормално. Най-важното според нея е да махнем от менюто си пакетираните храни, захарта, консервантите, оцветителите, ГМО продуктите. 

Чувствам се чисто нова, вдъхновена и хормонално щастлива, сподели тя в предаването „Тази събота” по bTV. Според нея идеята не е да отслабнеш, а да си здрав, щастлив, усмихнат, енергичен и жизнен.

Александра призна, че в даден момент е тежала 100 кг, а като причини изтъкна проблеми, с които сблъскват много жени – работа, деца, семейство, задължения, забравяме за себе си, не се движим, изнервяме се, не си доставяме удоволствие, изреди тя.

Александра призна, че е минала през всички възможни диети, йо-йо ефекта и всевъзможни интернет съвети.  

Имала е обаче късмета да срещне истински случай – нейна позната канадка, която е свалила 38 кг за повече от половин година. Видях огромна промяна и свежест и разбрах, че следва системата на диетолога д-р Огнян Пелов – българин в Канада.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *