HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Стефания Колева се излага с вехто ауди, плаща по 10 лв. за паркинг

„Не смея да си взема по-нова кола, за да не ми я  откраднат като предишната”, оправдава се за 15-годишното си возило актрисата. Стефания Колева кара 15-годишно „Ауди”, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд”. Возил ото й не струва повече  от 3 хиляди лева и не  отговаря на статута й на театрална и тв звезда. Актрисата не си купува по-нова кола, защото се страхува  от крадци. Тя вече има горчив опит с автомафията: предишното й транспортно средство – луксозен опел, беше задигнато пред блока й и така й не беше  открито.

“Току-що бях изплатила последната вноска по лизинга на опела, когато ми го  откраднаха. Автомобилът беше много запазен, само на 4 години.  Оттогава съм се зарекла повече да не карам скъпи лимузини, които често са обект на посегателства”, обяснявала пред познатите си Стефания.

Тези дни тя бе заснета  от папараците ни да паркира старото си ауди на паркинга до Народния театър. За да може да остави колата си там, Колева плати на служителка на Центъра за градска мобилност цели 10 лева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *