HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето го гаджето на Глория, заради което съквартирантите се изпокараха зверски! (СНИМКА)

Мистериозният Димитър, заради когото съквартирантите във „ВИП брадър” жестоко се изпокараха, отново е с любимата си Глория. Макар че не присъстваше в Къщата на шоуто, в продължение на две седмици той бе главен герой на някои от епизодите, пише “Уикенд”. Димитър, с когото моделът Глория дели един покрив в Лондон, успя да раздели виповете на два лагера. Причината бе в отказа на Миглена Ангелова да облече кучешки костюм и така да издейства среща по скайп на червенокосата Глория и нейния приятел.

Седмична мисия „Големия залог” успя да предизвика нечуван скандал. „Аз на куче няма да се правя, спокойно. Наказанието ще бъде за всички”,  отсече мадам „Искрено и лично”. Отказът й да изпълни мисията предизвика масов гняв в Къщата. Ути се разкрещя и заяви, че повече не иска да говори с нея. Дори Жана, която не се разбира с моделката, отиде да утеши известната мъжемелачка. „Все пак те моля Биг брадър, не й взимайте на Глория разговора по скайп. Ще вземе да ни подгони тука с ножа”,  отсече червената водеща. 25-годишната Глория, която имала съмнения дали нейният любим Димитър я чака докато е в Къщата, изпадна в истерия.
 

Макар че преди седмица Глория напусна „ВИП брадър”, историята с провалената й виртуална среща с Димитър все още е тема на разговор между останалите съквартиранти, които използват всеки удобен случай, за да натъртят на Миглена как е попречила на влюбените. В момента красавицата е с любимия си мъж и твърди, че е щастлива. Димитър пък се оказа грък и всъщност се казва Димитриос.

Влюбчивата моделка се е сгодила едва 19-годишна, но за друг. С първото й гадже – фотографът Милен Радев се запознали, когато тя била на 16 години, а той – на 24. Връзката им продължила 5 години. Двамата били сгодени и планирали да вдигнат сватба, но точно, когато той трябвало да замине да живее при нея в Лондон, се разделили. 

Любопитна подробност от житието-битието на Глория е, че след като завършила модния колеж в Лондон, тя написала писмо на самата Вивиан Уестууд. „Първо тръгнах да я възхвалявам като един истински неин фен, после реших, че трябва да е малко по-официално, по-приземено, но в крайна сметка, не се и надявах на  отговор. Прикачих също и снимки на мои дрехи, но предполагам, че там нещата са сложни с комуникацията. Все пак това е солидна къща, едва ли обръщат внимание на всяко ентусиазирано момиче, което иска да работи при тях. Не е драма, не съм разочарована, така стоят нещата навсякъде”, споделя Глория.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *