HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Повече от 700 души дойдоха на закриването на кампанията на ПП ГЕРБ в Сандански

За този месец направихме повече от 100 срещи и разговаряхме с хиляди хора. Чух много проблеми, надежди, критика, но и вяра, че трябва да продължим и да надграждаме направеното до тук. Да дадем стабилност на България. Аз вярвам, че тази стабилност ще бъде създадена от ГЕРБ. С тези думи се обърна кандидатът за народен представител от партията в област Благоевград Александър Манолев към събралото се множество от хора за официалното закриване на кампанията в Сандански.

„През този месец разговаряхме в села, махали, шивашки цехове, физкултурни салони и къде ли още не. И категорично мога да Ви кажа едно – хората искат честност, категорични ангажименти и реални решения“, каза Александър Манолев. Той подчерта, че основната цел, която си поставя е да работи за по-доброто бъдеще на региона. „Искам да остана да живея тук и моите деца да се развиват в България и да имат образование, което да им позволи да са конкурентни на техните връстници в Европа. Искам Сандански да е по-добро място за живеене. Искам тук да виждам повече туристи. Искам да не се притеснявам какви лекарски грижи получават родителите ми“, подчерта той.

„През последната година имахме стабилност и общината работеше добре. Направи се много и резултатите се виждат от всички. Но това се дължи, че ГЕРБ налагаше високо темпо и правителствотони подкрепяше“, каза кметът на община Сандански и общински председател на ГЕРБ в Сандански Кирил Котев. Той подчерта, че Александър Манолев винаги е помагал на работата му и за него е важно да има тази подкрепа и в бъдеще.

„Александър Манолев е не само общественик, но и наш приятел. Затова за нас беше важно да дойдем и да го подкрепим лично“, казаха в началото на концерта момичетата от „Трио Сопрано“.

Повече от 700 души дойдоха да чуят визията за развитието на региона и на България и да се насладят на изпълненията на „Трио Сопрано“ и танцова формация „Елика“.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Сияна

    Концерт за успеха! Мислете внимателно за да не сбъркаме с избора! Нека ползваме префенции и гласуваме като европейци. За мен верният избор е преференция 5 за 11 ГЕРБ!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *