HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Два месеца след сватбата – Миро се раздели с жена си

Вместо да карат меден месец, пресните младоженци Миро и Елица живеят разделени след сватбата си. Това призна самият изпълнител в „Комбина” пред Нова тв.

„Ние сме зависими от работата си – нейната е там, моята е тук. Напоследък обаче много пари даваме по самолетни билети, така че започнахме да събираме пари и първото е да решим къде ще е нашия живот”, допълни Миро.

Той уточни, че с половинката му тепърва трябва да реализират брака си, тъй като в момента са легално женени само на територията на Гърция. В България обаче няма да сключват граждански брак, категоричен е Миро. 

Родителите ми много обичат Елица, макар че с нея се запознаха на сватбата, тогава я видяха за първи път, издаде Миро. За родителите му обаче да видят снахата едва пред олтара било нещо нормално. „Майка ми беше много щастлива, че се е запознала с Людмила Филипова и Маестрото. Това я впечатли най-силно”, допълни певецът.

Божия воля е кога ще имаме деца. Имаше един момент, в който на Ели й закъсня и доста се стреснахме. Не сме готови още обаче, има доста неща, които трябва да направим, сподели Миро в отговор на въпроса дали е готов да стане татко.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *