HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Eто мъжете, които жените НЕ харесват

Независимо дали го признават или не, дамите имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им партньор. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен.
Резултатите от ново проучване обаче показват, че близо половината от представителките на нежния пол не биха желали да се обвържат с мъж, който си бръсне краката, пише в. “Дейли стар”.
Участничките в анкетата, направена от сайта Уиминс хелт, е трябвало да отговорят на въпроса как гледат на представители на силния пол, които обезкосмяват краката си.
Половината от анкетираните дами – 49,3 процента, са отговорили, че изпълняван от мъже, този ритуал им се струва странен, както и че представителите на силния пол не трябва да посягат на космите на краката си.
Други 28,5 процента от участничките в допитването са споделили, че не харесват мъже с бръснати крака, но оценяват старанието им да се поддържат в спретнат вид.
Само 22,2 процента от анкетираните дами са казали, че е “страхотно” мъжете да си бръснат краката и че харесват представители на силния пол, които се обезкосмяват.
И ако мъжете все пак се чудят как да спечелят дамското внимание – отделно скорошно проучване показа, че когато избират сериозен партньор, жените ценят най-високо алтруизма, отбелязва БТА.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *