HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 24-30 октомври

Последната седмица на месеца в голяма степен ще бъде като изпитание за любовта. Някои от обвързаните представители на зодиака може силно да се разочароват от партньора си. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Още в началото на седмицата ще си направите ясна сметка за вашата връзка и това какво е важно, за да я запазите. Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, но не ги следвайте сляпо. Ако имате нужда да обсъдите нещо важно, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, ако наистина има любов помежду ви.
Телец
За някои от обвързаните представители на зодията, седмицата може да се окаже трудна по отношение на любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация относно финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви. Помислете дали може да го приемете или не.

Близнаци
В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не означава непременно, че ще има конкретна ситуация. Мислите ви може да са провокирани от някакво чувство за вина или разочарование. До събота ще имате повече яснота за кариерата и любовта. Дотогава не взимайте решение.
Рак
Възможно е да бъдете изправени пред ситуация, в която ще имате нужда от подкрепата на половинката си, физическа и емоционална. Той или тя може да не знае как точно да ви помогне, какво да прави, за да улесни положението ви. Важно е да споделите от какво точно имате нужда без да се притеснявате, но спазвайки добрия тон. Ако нямате любим човек до себе си, пълнолунието, което ще бъде в сектора на романтиката ви дава добри възможности.

Лъв
Разочароващо може да започне седмицата за Лъвовете по отношение на интимността с партньора. Понякога се случват такива неща, но винаги е добре да поговорите. Възможно е да настъпи напрежение помежду ви. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка и сексът не се получава, бъдете откровени с партньора си. Само така ще може да поправите нещата или всеки да продължи по своя път.
Дева
Ще имате нужда от подкрепата на половинката си, но няма да я получите. Сякаш всички отговорности ще се струпат върху вас. Създалата се ситуация ще ви накара да се замислите сериозно върху взаимоотношенията ви.

Везни
През тази седмица сряда ще бъде най-добрият ден за любовта. Юпитер ще заеме благоприятна позиция към Венера, която ще улесни комуникацията с половинката ви. През останалите дни не са изключени конфликти помежду ви. Направете всичко възможно, за да ги избегнете.
Скорпион
Ако се намирате във връзка, половинката ви ще ви накара да се чувствате недооценени по някакъв начин. Логично ще останете и разочаровани. Сега е моментът да бъдете честни със себе си и с партньора. Помислете какво заслужавате в живота и любовта.

Стрелец
Ако се намирате във връзка и усещате по някакъв начин, че тя ви налага ограничения, това определено ще ви натовари. Любовта е щастие, забавление, но взаимоотношенията в реалния живот изискват компромиси и понякога са свързани с разочарования. Помислете за връзката си, за бъдещето ? и за това какво сте готови да дадете от себе си.
Козирог
За тези от вас, които търсят половинка е много важно да бъдат по-социални и да отворят сърцето си за нова любов. Обвързаните представители на зодията е добре да държат настрана връзката си от роднини и приятели поне за тази седмица. Възможни са конфликти, след които е добре да потърсите съвет на приятел.
Водолей
Водолеите понякога лесно се влияят от мнението на приятелите си. През последната седмица на месеца е възможно някои от близките ви приятели да се опита да повлияе на любовния ви живот. Приятелите или любовта? Дали е добра идея те да решават вашето щастие, настояще или бъдеще? Едва ли!

Риби
Необвързаните Риби имат голям шанс да срещнат някоя интересна личност. След неделя бъдете отворени към нови възможности. Ако имате половинка до себе си ще усетите някаква несигурност във връзката си. Той или тя може да не ви подкрепи докрай в плановете ви за кариера, но финансово ще бъде зад вас.az-jenata

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *