HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Георги Андонов на среща в Рибново: Няма по-подготвен от Цецка Цачева за поста президент

Цецка Цачева е кандидатът за президент с най-висока експертиза, няма друг по-подготвен от нея да заеме този пост. Тя заслужава да стане първата жена президент на България. Това заяви в село Рибново, община Гърмен, на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ народният представител Георги Андонов. Той подчерта, че кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев е военен, с богата биография, истински партиот, който ще работи в синхрон с президента.

За да продължи развитието на страната ни, за да има стабилност, трябва да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, призова Г. Андонов.

Предстоящите избори са много важни, за да се запази вярната посока на развитие на България. Не трябва да допускаме с популистки обещания да се върнат на власт БСП и ДПС. По време на техния експеримент „Орешарски” бяха спрени еврофондовете, държавата боксуваше, парламентът работеше под обсадата на гражданите, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева. 

„Цецка Цачева доказа като председател на Народно събрание, че може да бъде обединител на различни позиции, да не забравяме и за изключителната  й роля  в екипа за преговори преди съставяне на сегашния кабинет. Заедно с Менда Стоянова и Румяна Бъчварова успяха да елиминират напрежението и да предложат балансиран състав на кабинета”, каза още Савеклиева.

На срещата в гърменското село Рибново присъстваха още общинският ръководител на ГЕРБ-Гърмен Верхат Ислямов, Асим Адемов, член на общинското ръководство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *