HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ненчо Балабанов разкри защо се е развел с бившата си съпруга

Актьорът Ненчо Балабанов, който ще е един от водещите на предаването „Пееш или лъжеш”, проговори пред списание LOVE style за връзката си с певицата Йоанна Драгнева. Двамата са заедно от малко повече от година, но любовта им не пламнала от пръв поглед. „Не беше като мълния… Като се опознахме и се появи любовта между нас. Говорил сме си по темата за сватба и дете. Виждам в Йоанна жената, с която бих прекарал остатъка от живота си. Много подходящ партньор е, разбира ме и ме подкрепя, но и двамата засега имаме достатъчно ангажименти. Заети сме, за да мислим в близко бъдеще за нещо много сериозно. Засега така ни е добре. Искам да имам още десет деца, защото много ги обичам, но знам колко е отговорно да си родител, нужни са внимание и грижи. Убеден съм, че когато му дойде времето за следващо, ще бъда много отдаден баща. Така че не подхождам безразсъдно. Йоана също иска да стане майка, но и тя преценява положението, в което и двамата се намираме”, обяснява Ненчо. 

И двамата не обръщат внимание на публикациите за техни изневери, защото са приказки от 1001 нощ и с Йоанна са ги приели за част от играта. А и да се случи, актьорът не е краен, широко скроен човек е и би простил. 

Не това е и причината за раздялата с бившата му съпруга, с която имат син Богомил. „Пътищата ни се разминаха. Единият пое в една посока, а другият – в коренно различна. Не е случайна и тази изтъркана фраза за „несходство в характерите”. Случва се, не е нищо страшно и не е на живот и смърт. Сега сме в много добри отношения. И двамата сме зрели и интелигентни хора, за да създадем от една такава ситуация тежка драма или скандал. Когато има деца и родителите ги обичат, трябва да преодолеят всичко”, завършва актьорът. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *