HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бергендорф съвсем го закъса: Следят я денонощно заради…

Жана Бергендорф е следена под лупа от своите най-близки. Причината е, че изпълнителката се слави със своята слаба воля за справяне с проблемите и най-вероятно в момент на отчаяние и депресия отново с лекота ще посегне към най-страшния порок – дрогата, пише в. България днес. Зависимостта й към наркотиците датира много отдавна. Именно те са причина за драстичната промяна в теглото на певицата, която преди години тежи над 100 килограма. Досега никой от семейството й не е бил в състояние да я опази или откаже от опасните субстанции. Безсилен се оказал и датчанинът Стефан, от когото тя има детенце на име Леон. Независимо че родителите й неведнъж са настоявали тя да се лекува в комуна в чужбина, Бергендорф най-безцеремонно отказвала всякаква помощ.

Междувременно познати на талантливата изпълнителка я определят като добър и душа-камбана човек, но наред с това изключително безволева и безхарактерна. Често се оказвала жертва на използвачи и често се подвеждала по хора с недобро обществено поведение. Мистерия остава до ден днешен и защо винаги попада в лоши компании, след което по правило се забърква в различни скандали – пиянски битови свади, катастрофи, побоища и т.н.

“Най-загрижени в момента са майка й и сестра й. Те са хората, които винаги са плътно до нея, макар Жана невинаги да заслужава безрезервната им подкрепа”, издават запознати.

Третият човек, който винаги се вълнувал от емоционалното и физическото състояние на Бергендорф, е нейният откривател за голямата сцена и продуцент – шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева. Дори тя често се оказвала безсилна да помогне на своенравната Жана.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *