HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Черен октомври за звездите! Обраха Ирина Папазова, отмъкнаха колата на Марта Вачкова и тормозът не свършва тук! Вижте и другите жертви на нагли апаши и обири

Бум на кражби на известни българи има от началото на октомври, пише “България днес”. Последният случай е свързан с Ирина Папазова, която е шефка на конкурса „Мис България“. Крадци влезли в къщата й, докато тя, съпругът й и 5-годишният й син спят. „От един месец съм клиент на 4-о РПУ. Първо ми свалиха фаровете после се разходиха до нас в 2 през нощта и си взеха каквото си харесаха“, жалва се Папазова. Не само фаровете, а цялата кола на Марта Вачкова изчезна в началото на октомври. Колата била открадната посред бял ден, паркирана пред дома й. Щастлив край има само при нея, тъй като возилото е намерено на следващи ден в друг район.

Треньорката Нешка Робева също бе обрана на 10 октомври. Крадци влезли в жилището й, като не взели нищо ценно, а само вещи с голяма емоционална стойност. „Откраднали са много скъпи за мен семейни реликви“, жалва се Робева.

Майката на президента Росен Плевнелиев е била обрана също през октомври. Крадци задигнали от дома й 500 лева и после още 100. Мъж се представил за служител на Ви К, който уж бил пратен да събира пари за подмяна на щрангове.

Не нахален крадец, а собственият мъж на Антония Петрова задигна колата й. Изнервен заради публичният развод, който започва, Бередин искал да си върне на миската, затова грабнал ключа и запрашил в неизвестна посока.

Кражбите в домовете на звезди започнаха в средата на годината със Стоянка Мутафова и Райна Кабааиванска. И двете дами така и не обясниха кой, как и защо ги е обрал.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *