HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

БОМБА В КЪЩАТА НА “ВИП БРАДЪР”! Деси Цонева се съмнява, че е бременна

Тази вечер във “ВИП брадър” зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе ли това да поредни сътресения и преразпределения на лагерите, предстои да разберем.

След първите двойни елиминации, в най-известното Домакинство емоциите ескалираха, а двата враждуващи лагера отново стегнаха редиците си за война, малко след като бяха разтопили ледовете помежду си. Тази вечер ще видим как огромната подкрепа, която зрителите гласуваха на Миглена и напускането на Лара разстроиха Ирина и най-близкото ? обкръжение в Къщата, пише блиц. Лагерът на интелектуалците ще се усети по-несигурен от всякога, а каква е тактиката, която ще предприеме, ще разберем съвсем скоро.
 
Във времена на открита война, една евентуална добра новина ще завладее най-известната Къща. Деси ще сподели на Големия брат, че има съмнения за хормонален проблем или бременност, а развълнуваният Биг брадър ще побърза да ? осигури всичко необходимо за потвърждение или отхвърляне на тези съмнения. Има ли в Къщата контрабанден Съквартирант или съмненията на Деси са фалшива тревога, ще разберем тази вечер.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *