HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Наградиха отличниците на неврокопска гимназия с екскурзия до „Дяволското гърло”

Директорката на Неврокопската професионална гимназия Мария Георгиева награди с екскурзия ученици, завършили миналата учебна година с най-висок успех. Така заради отличните си резултати и среден успех от 5.60 пътешествието за сметка на училището заслужиха гимназистите от 9 „в” клас /сега вече десетокласници/ от специалност „Малък и среден бизнес“.

Придружавани от класния си ръководител, учителя по БЕЛ Кирил Малаков, 26-имата отличници се насладиха на красотата на Родопите с незабравимо посещение на пещерата „Дяволското гърло“ и панорамната площадка „Орлово око“. Щастливи от екскурзията и заредени с нови сили, десетокласниците се зарекоха и тази година да са с най-висок успех.

„Идеята за награда беше моя. За първи път поощряваме учениците по този начин. Те са много доволни и мотивирани за още по-добри резултати”, призна директорката на НПГ М. Георгиева и допълни, че е обещала, ако някоя от паралелките подобри сегашния рекорд от „Отличен” /5.60/, да увеличи дестинацията на екскурзията със 100 км. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *