HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Продават на търг две апетитни предприятия в Петрич, едното управлявано от съпруга на експолицай

Публична продан на сладкарската фабрика в местността Алмалък-Омондрост на гр. Петрич обяви частен съдебен изпълнител. Елегантната сграда с площ от 2094 кв. м и теренът под нея от близо 3 дка се предлагат срещу 1 201 119 лв. без ДДС. Продажбата е заради необслужвана договорна ипотека.

Цехът е собственост на фирма “АЙ ДЖИ ЕЙ ИНВЕСТ” ООД, чиято основна дейност е производство на сухари, бисквити и сухи сладкарски изделия. Съдружници в дружеството са петричката шивашка фабрика „Виситекс”, Акоп Черкезян, Алберт Шушян и Игор Овакимян, а управители на фирмата са петричанката Соня Богоева и Овакимян.

Съпругът на Соня Богоева – Веселин, е бивш полицай и собственик на „Виситекс” – фирма, която от години виси на таблото на община Петрич за неизрядни платци. С дългове е и другата фирма на съпругата – ЕТ „МИВАС – Соня Богоева”.
В Петрич се продава и друго предприятие – галваничният цех на „М-Пласт” АД. Имотът от 1290 кв. м заедно със сглобяема метална сграда със сутерен е обявен за продан срещу 445 200 лв. без ДДС. Най-голямото преди години производствено предприятие за пластмасови изделия в Петрич от години работи циклично – само когато получи някоя поръчка.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *