HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

7 причини да правим бавен секс (18+)

Има много причини да правите бавен секс, който може да е толкова горещ или дори по-горещ от бързия. Да, трудно е да не обичаш секс, който се вписва в графика ти, но понякога поставяйки сексуалния живот на първо място може да направи чудеса за вашата връзка и лично щастие, пише beu.bg.

Д-р Джил МакДюит, който е сексолог, ще разкрие 7-те причини да не бързате по време на секс:

1. Ще сте „в момента“

Без повече мисли за работа, избори или утрешния обяд. Джил препоръчва да осъществявате визуален контакт с вашата половинка. „Да сте бавни и да осъществявате визуален контакт може да ви помогне да „влезете в момента“ и да повиши чувствителността ви“

2. Имате силата да определяте колко невероятен ще сексът

Забравете нещата, които сте видели във порнофилмите. Според МакДюит, трябва да нямате никакви очаквания относно това какъв ще бъде сексът или пък кое се смята за секси. Единственото, което ще направите е да се разочаровате.

3. Оставяте си малко вълнение и за после

Когато наистина харесвате половинката си и обратното, е малко трудно да не разкъсате дрехите си на секундата. Следващият път обаче, опитайте да забавите темпото. Вместо да се събличате за секунди – отделете си 5 минути за да се съблечете един друг и просто се насладете на другия. И двамата ще сте по-възбудени и повярвайте – струва си.

4. Има време за „изучаване“

Познайте какво? Бавният секс ви дава времето да си поиграете и да намерите креативни начини да се задоволите. Опитайте нови пози или пък си направете масажи. „Мислете за топлата кожа на половинката си. Мислете за температурата, текстурата, миризмата и всеки звук, който партньорът ви издава.“

5. Сексът трае повече време

Причината е доста очевидна – колкото повече време отделите за игра и колкото по-бавно го правите, толкова по-бавно ще свърши.

6. По-силни оргазми

Да, прочетохте правилно. МакДюит твърди, че двойки, които се заиграват за повече време може да изпитат по-силни оргазми. „Дългата игра и събирането на кръв в гениталиите и тяхната стимулация може да направи оргазъма много по-силен и отпускащ.“

7. Подобрява комуникацията във връзката

Както може би сте се досетили, ползите не са само физически. Тъй като изисква тренировки, бавният секс ви дава възможността да споделите вашите предпочитания и може да подобри връзката между вас и половинката ви. Ще се чувствате физически и емоционално по-близки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *