HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Алена разкри тайната как Цачева да стане президент

На първия тур от президентските избори основните претенденти – Цецка Цачева (ГЕРБ) и Румен Радев (БСП), са с равни шансове. Това обяви в предаването „Тази сутрин” астрологът Алена.

И Цачева, и Радев са зодия близнак, както и кандидатът на АБВ Ивайло Калфин. 

На 6 ноември, когато се провежда първият тур на вота, вибрациите са много добри за Румен Радев, но зад него стои инициативен комитет с много формации и вибрациите на някои от тях могат да объркат нещата, казва Алена. Цецка Цачева и кандидатът й за вицепрезидент Пламен Манушев са с абсолютно еднакви вибрации тази година, но за тях ноември месец е труден.

Ако се стигне до балотаж, победата на ГЕРБ ще зависи от това дали ще приеме подкрепата на ДОСТ. 

Алена обяви още, че излизаме от годината на агресивния Марс, която донесе много войни и катастрофи, и влизаме в годината на Сълнцето, което означава ново начало  – ще заживеем по-спокойно и хармонично.

Огнените знаци трябва да внимават, за да не изгорят в огъня на собствения си пламък, водните ще потушават огъня, въздушните ще го раздухват, а земните по принцип обичат топлината.

По Китайския календар от 28 януари започва годината на петела.

През 2017 г. ще се постави основата за следващите 9 години за България, обяви още астрологът. От управляващите зависи дали държавата ни ще постигне стабилност и бърз икономически растеж в следващите години, уточни тя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *