HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Наставникът на орлетата Ст. Генов към недоволните фенове: Не си падам по мъже

Конфликтът на част от агитката на ОФК „Пирин“ с треньора Стефан Генов пламна с нова сила след неделното поражение с 1:3 от „Славия“. „Не си падам по мъже”, отсече наставникът по повод неформалната среща с няколко от недоволните фенове, които го причакали на стадиона вечерта след завръщането от Овча купел.

„Четири-пет човека ме посрещнаха с искане до поговорим. Отговорих им, че имам друг ангажимент, но в удобно за двете страни време нямам нищо против да ги изслушам. Те обаче настояха да изчакаме да пристигнат от София останалите привърженици, а аз не можех да чакам и си тръгнах. Казаха ми още, че не ме харесват и питаха защо не напусна. Ние обаче не сме тук да се харесваме. На мен ръководството ми е гласувало доверие и тяхното мнение е меродавно. Освен това смятам, че тази групичка недоволни ултраси не изразяват мнението на редовите запалянковци в града. Няма да се поддам на натиск на шепа хора. Ако нещата наистина не вървят, сам ще напусна. Засега обаче мисля, че се справяме сравнително добре, макар състоянието ни е още да не е цветущо, но пък има накъде да се развиваме”, разказа подробностите около провалилата се среща Ст. Генов.

Двамата с административния директор Велислав Елезов категорично опровергаха слуховете за забавени плащания към футболистите. „Почти всичко е изплатено на играчите, откакто сме общински клуб, проблеми от такова естество не сме имали, нещата се чистят поетапно”, увери доскорошният глас на клуба.

Треньорският щаб на благоевградчани планира да даде шанс на някои от резервите да се докажат в турнирния мач утре срещу „Созопол“. В Благоевград със сигурност остава невъзстановеният от травма Тони Тасев. С него и с другите извън групата остава да се занимава кондиционният спец Антон Дончев.

„Нямаме равностойна опция на Тасев, това се видя и в мача със „Славия“. Неприятното е, че може да отпадне и за шампионатния двубой в понеделник с „Верея“, тъй като засега все още тренира без топка. Предупредих момчетата, че миналогодишното отпадане също от по-нискоразрядния „Несебър“ трябва да им е обица на ухото и не бива да го допускаме срещу обигран и качествен състав като „Созопол“, коментира старшията на пиринци.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *