HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нови обвинения за Брад Пит – синът му трепери

Разследването за насилие на Брад Пит над едно от децата му вече обхваща цялото семейство на актьора, който е в процес на развод с Анджелина Джоли. Това съобщава сайтът tmz.com, позовавайки се на източници от отдела вп олисията на Лос Анджелис, който се занимава с деца и семейни въпроси.
Първоначално разследването се занимавало с инцидента на борда на самолет, при който Брад ударил 15-годишния си син Мадокс, пише Блиц.

Според източниците, полицаите са провели серия разпити на членовете на семейството, за да разберат дали е имало още подобни случаи, включително и спречквания между самите Брад и Анджелина и то пред очите на някое от шестте им деца.
 
Близки до актрисата твърдят, че някои от децата изпитвали особен страх, когато били около Брад Пит. Най-много проблеми с баща си имал Мадокс. Срещата между двамата миналата седмица приключила бързо, тъй като момчето не искало да стои заедно с баща си.
 
“Eonline” допълва, че новото разследване е по „ключови обвинения”. При посещението на агенти на ФБР в дома на Джоли в Малибу са разпитани  няколко потенциални свидетели, включително и децата на звездната двойка. Въпросите са били свързани и с въпросния инцидент на борда на полета от Европа към Лос Анджелис на 15 септември.
 
Полицията има данни за „непредумишлен контакт” между Пит и едно от децата. Очаква се разследването да приключи бързо. Предполага се, че това няма да се отрази на развода и попечителството над децата на Брад и Анджелина.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *