HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Жена изплака: Шефът ми вдигна три пъти заплатата, но после поиска голо парти и тройка!

Случай на сексуален тормоз разгледа Втори състав на Комисията за защита от дискриминация, съобщиха от пресцентъра на институцията. Жена се е оплакала от сексуален тормоз от страна на шефа си, временно изпълняващ длъжността директор.

Твърди, че нещата започнали с поканването и за разговор в кабинета му по служебни въпроси далеч от нейната компетентност, заплатата и е повишавана три пъти само на нея, без тя да е искала това, идва предложение за погасяване от него на нейния овърдрафт, следва покана за разговор в барче, предложение за разходка и разтоварване, да се позабавляват заедно, без да се стигало до секс.

Така правели много хора от фирмата, казвал шефът, като споменавал за „регулярни голи, партита, оргии, тройки“. Убеден бил, че така се случвало и във фирмата на мъжа й, който работел в същия бранш, с намек, че и той се забавлява по този начин. Жалбоподателката се почувствала унизена, обидена, разстроена и депресирана, същото станало и с мъжа й, на когото тя споделила всичко, потърсила лекарска помощ. Жената била принудена да напусне работа, за да избяга от тормоза.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *