HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето кои са сигурните финалисти във “ВИП Брадър”!

Близо месец до финала на “ВИП Брадър” са ясни съквартирантите, които ще успеят да останат до финала на предаването. Сред сигурните финалисти са Ути Бъчваров и майката на Къщата Ирина Тенчева, твърди столичен седмичник.

Макар Тенчева да не избягва конфликтите, тя се радва на голяма зрителска подкрепа. Мнозина се възхищават от факта, че Тенчева не изпитва никакви притеснения да изразява мнението си, независимо дали то ще бъде прието от останалите.

Ути пък е сред емблемите на телевизията у нас. Постоянното му присъствие в домовете на хората го прави един от най-любимите участници. Освен това той може да бъде определен като бащата на Къщата. Неговата дума е почти винаги закон за останалите. 

Бившата водеща на Елит Надя, също има големи шансове да стигне финала. Тя също има доста почитатели от времето на светското предаване. Битката й с мъката й след смъртта на приятеля й, както и фобията й от водата й спечели доста състрадание и съпричастност, пише Блиц. Мнозина коментират, че Надя е олицетворение на модерната еманципирана жена, която се сблъсква с проблеми в личния и професионален свят, но оцелява.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *