HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Какво се случи с красивата Диляна Попова?

Няма да я познаете, но това е Диляна Попова!

Заради любовните си драми с актьора Асен Блатечки моделката е изпосталяла, а лицето й е набраздено от дълбоки бръчки. По челото също се вижда ефектът на страданията на хубавицата, но там е играл хирургическият скалпел.

Неотдавна моделката се е опънала здраво, но е прекалила – веждите й са дръпнати нагоре неестествено, пише в. България днес.Голям минус за красотата на Диляна е и нейното продължаващо отслабване. Нещо повече – тя линее и вехне, теглото й е опасно ниско заради пустата мания по фина фигура и „красота“ на цената на гладуване. Отслабването на светлооката красавица трябва да спре, истински притеснени са феновете й.

Диляна бе хваната в крачка в столичния квартал „Лозенец“, където е нейният бутик за луксозни дрехи и обувки. Моделката не обича да се разхожда пеша, затова е в неизменната компания на своя вече поостарял джип. Диляна не се снима в сериали и филми, няма много пари и не може да смени возилото с по-нова лимузина.

Освен пачки от предишни нейни изяви тя се сдоби и с друго – намери мъжа на бебето, което отглежда сама. Именно на снимачната площадка на драматичния сериал „Стъклен дом” манекенката се срещна с Асен Блатечки и станаха любовници. Дълго време уверяваха всички, че са само приятели, но изведнъж Диляна се появи с корем и обяви, че е бременна.

Не само това, ами сподели и бащата – Асен Блатечки. ВИП гилдията у нас се разтърси от този скандал, жената на Блатечки – Катерина, го изрита от дома им, не искаше да го вижда. После ситуацията допълнително се усложни от изявлението на Диляна, че ще отглежда бебето Борил съвсем сама.

Напоследък Асен Блатечки започна да затопля отношенията с Диляна. Тя го кани вкъщи от време на време при Борил, а миналата седмица даже им пусна обща снимка в интернет. Татуираният Асен изглежда щастлив, когато държи в обятията си своя син. Дали пък приказката им ще има продължение? Дали ще се съберат някой ден и „да заживеят щастливи до края на живота си“?

Едно е ясно – ако продължават да се карат, сдобряват, разделят и гонят със същата страст, с която действат сега, нищо няма да остане от красотата на Диляна. Именно покрай драмите с Блатечки иначе неотразимата мацка повяхна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *