HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Доведоха в съда в Благоевград шофьора, спипан с дрога на Кулата

Точно в 14.30 часа днес доведоха в съда в Благоевград Александър Бойчинов, обвинен в контрабанда на наркотично вещество в особено големи размери – престъпление по чл. 242, ал. 4 вр. ал. 2 от Наказателния кодекс. Очаква се до минути да започне делото за вземане на мярка за неотклонение на Бойчинов.

Както struma.bg писа, на 24.10.2016 г., около 19.50 ч. на ГКПП – Кулата на трасе „Входящи автомобили“ от Република Гърция пристигнал товарен автомобил марка „ДАФ“. Камионът бил спрян за проверка при преминаване на границата, като по документи автомобилът превозвал фитнес уреди.

Граничните власти, съвместно със служители от Агенция „Митници“, установили в камиона изградени два тайника, в които били открити пакети с бяло прахообразно вещество. При полеви наркотест веществото е реагирало положително на кокаин. Общото тегло на намереното наркотично вещество е 26 кг., чиято стойност се оценява на около 5 млн. лв.

ОП – Благоевград привлече в качеството на обвиняем за извършено престъпление 36-годишния шофьор на товарния автомобил, в който била открита дрогата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *