HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шеф Манчев не успя да спаси от фалит пицария „При Габи”

Пицарията “При Габи” в Дупница хлопна кепенци. Наемателката Габриела Симова се отказа от бизнеса и разпродава оборудването. Преди две години тя нае помещението, което превърна в пицария, но въпреки голямата й амбиция пицарията не заработи на пълни обороти. Г. Симова извика на помощ и шеф Манчев, но заведението, което тогава се казваше „Мистър Бренди”, но бе прекръстено, продължи да трупа загуби и фалира.

Собственикът на помещението Атанас Паризов разказа историята на култовото някога заведение: “В помещението от 50 кв. м през 90-те години на миналия век депутатът от БСП – Дупница д-р Иван Ибришимов и д-р Илия Льондев, единият от синовете на шефа на Спешна помощ в Сапарева баня, отвориха първата бирария в Дупница, която просъществува около 7-8 г. Бирарията се посещаваше от адвокати, юристи, хора от елита на Дупница. Заведението имаше интересен интериор, наподобяващ италианска бирария. Бабата на д-р Ил Льондев е италианка, той е живял в страната на Ботуша и взел идеята оттам.

След като съдружието между двамата доктори приключи, дадох заведението под наем на Николай Димитров от с. Яхиново.

Последният наемател Габриела Симова го превърна в пицария, но не успя да го разработи и го затвори. Изчаквам я да си изнесе оборудването и ще търся нови наематели”, разказа Атанас Паризов. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *