HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

След скандалната дузпа за ЦСКА срещу „Левски“ международникът Ив. Стоянов с второстепенна роля зад една от вратите на ст. „Христо Ботев“

След скандалната дузпа за ЦСКА-София срещу „Левски“ преди около две седмици и отсъствие от нарядите в Първа лига, миналия уикенд международникът от Петрич Ивайло Стоянов получи второстепенна роля като допълнителен асистент зад една от вратите на стадион „Христо Ботев“ в понеделнишкия мач между ОФК „Пирин“ и „Верея“. Освен да демонстрира безпристрастност във важното изпитание за благоевградчани от топрефера на България за 2014 г. ще има негласната задача да подпомага активно в заплетените ситуации пловдивския си колега Владимир Вълков, който е оставен в миманса от началото на настоящия сезон в групата на майсторите и тепърва ще вработва в най-високото ниво на родния футбол. В областния център на Пиринско помнят с добро арбитъра от разгромната победа с 4:0 срещу „Черно море“ през декември м.г.

Благоевградска съдийска бригада пътува в събота за Плевен, където 11-ият във втория ешелон „Спартак“ посреща втория „Несебър“. Срещата е поверена на Георги Иванов с асистенти Николай Попниколов и Кирил Чакъров, четвъртият член на екипа е Никола Петров, а с оценяването им е натоварен търновчанинът Камен Алексиев, който преди няколко месеца бе избран за зам. областен управител на старопрестолния град.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *