HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ХОРОСКОП ЗА 28 ОКТОМВРИ

ОВЕН
В петък започвате прекрасно и много от вас се чувстват напълно възстановени. Вероятно това усещане идва по специфични причини, свързани с вашата работа, която днес ще ви създаде дори радост. Денят е много добър за реализация на деловите задачи, но не бива да пътувате.

ТЕЛЕЦ
Дойде времето и на вашето възстановяване и сега съвсем сигурно може да се каже, че вие действително осъществявате този процес. Имате много добри възможности, чрез които да демонстрирате не само самочувствие, но и възможности. Бъдете реалисти, но се уповавайте и на късмета.

БЛИЗНАЦИ
Особени обстоятелства ще изпълват вашия ден. Не може да се говори за някакви задоволяващи ви постижения днес, тъй като пред себе си имате препятствия от различен порядък. По-скоро трябва да бъдете бдителни и да търсите реализация на професионалното поле.

РАК
Добър ден е петък за Раците. Действително, очертават се проблеми от служебен и финансов характер при вас, но като личност всеки от вас ще чувства огромна свобода и възможности за реализация. Имате да извършвате дейност, свързана с администрация, проявете търпимост и ще имате успех.

ЛЪВ
Пред Лъвовете днес отново се изправят нерешените проблеми и вие сега горите от желание час по-скоро да приключи всичко. Те в момента са три, но не бихте могли да разрешите всичките. Един от тях трябва да остане за следващите дни. Петък ще бъде труден ден за вас.

ДЕВА
Доста отегчени ще бъдете днес, но от друга страна, делата ви ще вървят и освен всичко можете да си позволите и инициативи – контакти с нови хора, между тях много влиятелни личности. Известни подозрения от служебно естество ви притесняват, но не им обръщайте внимание.

ВЕЗНИ
Доста агресивни ще бъдете в петък. Това, разбира се, има основание, защото онова, което сте решили да извършите днес, ще бъде възпрепятствано. Проблематични са вашите контакти днес и не се ангажирайте със срещи, особено в кръга на вашите приятели. Успех в хазарта.

СКОРПИОН
Петък е особено успешен за вас. Това е ден, в който може да си позволите буквално всичко, което води до реализация във физически или духовен план. Активизирайте се и действайте по всички направления, защото денят е изключително успешен за вас. Възможност за любовна авантюра.

СТРЕЛЕЦ
На повечето от родените под Стрелец ще им бъде неизгоден петъкът. Проявявате по-голямо от необходимото подозрение към околните и сте много загрижени да не загубите. Вашата мнителност е излишна. Успокойте се, това няма да се случи. Дори днес да имате добър финансов късмет, във всичките си дела бъдете прецизни и последователни в изпълнението им.

КОЗИРОГ
Петък е твърде добър за вас. Към професионалните си задължения някои от вас ще проявят негативно отношение, но то е по-скоро опит за отлагане. Не се притеснявайте за финансовите си дела или въобще за финансовото състояние. Няма нищо, което да създава трудности. Безоблачно е небето и над хората, на които се налага да пътуват. Успехите ги следват навсякъде!

ВОДОЛЕЙ
Не бъдете подозрителни към онези, които ви заобикалят, защото това парира вашата делова активност. Има известни противоречия с някои от приятелите ви, но благодарение на взаимното разбирателство те скоро ще отпаднат. Петък е успешен ден за професионална изява и личностно израстване. Вие ще сте затормозени единствено откъм финансовата страна.

РИБИ
Риби, петък е успешен, особено ако съумеете да изпълните намеренията си чрез активна и действена изразност. В професионално отношение денят ще ви бъде изключително труден. Проблемите ще останат неразрешени днес, но не забравайте че нещата ще се променят, нищо в природата не е в застой. Приемете фактите, които ще ви бъдат изложени от колеги.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *