HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дамите на „Л. Солачки“ първи отборно на „Седемте тепета“

Гимнастичките на „Л. Солачки“ заслужиха купата за първо място в отборното класиране на ІІ турнир „Седемте тепета“ в Пловдив. Успеха изковаха най-добре представилите се състезателки на благоевградския клуб в отделните възрасти.  

Ребека Митрева /І категория/ е 2-ра в многобоя, 1-ва на земя и 3-та на смесена успоредка, а Кристина Янева – 3-та на прескок. София Гръчка /ІІ кат., 8 г./ е номер 1 в многобоя, на земя, прескок и смесена успоредка, както и 2-ра на греда, Деница Иванова – 2-ра на земя и 3-та на прескок. Мария Китанова /ІІІ кат., до 10 г./ – 1-ва в многобоя, 1-ва на земя, 1-ва на прескок и 2-ра на смесена успоредка, Марина Шопова – 3-та на земя, Адрияна Димитрова – 3-та в многобоя, 2-ра на греда, 3-та на прескок. Дарина Начина /ІV кат., до 12 г./ – 3-та в многобоя, 2-ра на смесена успоредка, 3-та на прескок, 3-та на греда, 3-та на земя, Радостина Ранчова – 2-ра на прескок, 3-та на смесена успоредка.

Сред момчетата Мартин Юсев /І кат./ е първи в многобоя, на земя и висилка и трети на прескок. Виктор Начев /ІІ кат./ – 3-ти в многобой, 1-ви на успоредка, 2-ри на висилка, 2-ри на земя, Слави Станоев – 2-ри в многобой, 1-ви на висилка. Любомир Станоев /ІІІ кат./ – 1-ви на земя, 1-ви на успоредка, 3-ти на прескок, Младен Карабельов – 3-ти в многобой, 2-ри на халки. Краси Тотев /ІV кат./ – 3-ти в многобой, 1-ви на земя, 1-ви на успоредка, 3-ти на кон с гривни, Илиян Сиджимков – 2-ри на успоредка, 2-ри на висилка, 2-ри на земя, 3-ти на халки, Марин Гълъбов – 1-ви на прескок, 1-ви на висилка.

Част от съдийския апарат на проявата бяха председателят на „Л. Солачки“ Антон Гръчки и помощник-треньорката Агапина Стоилова, а извеждащи наставници на благоевградските гимнастици – Георги Воденов, Саркис Сирадегян, Илия Туджаров и Исус Маринов. В турнира се включиха 130 подрастващи от 10 клуба.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *