HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нови шокиращи разкрития! Божо Кравата поръчал да убият Митьо Очите в болницата

Митьо Очите се е разминал на косъм от второто покушение броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти ги е накарало да се откажат от плановете си, пише “Уикенд”. Килърите дори търсили сред медицинския персонал на болницата хора, които да ги допуснат до ранения. Имало разработени два начина за мократа поръчка. Единият предвиждал килър облечен като лекар или санитар, да стигне до болния, вторият – убиецът да влезе като посетител на някой друг по време на свижданията. 

Желязков научил за пъкления план, след като бе изписан от “Софиямед” и се премести в гранд хотела в Поморие. Той бил потресен и изпаднал в паника, че рано или късно куршумите ще го застигнат.

Не само бил отслабнал и безпомощен, но и повечето му хора го били изоставили. Очите силно страдал от предателството на аверите си, твърдят хора от ъндърграунда. С него останал само един от доскоро верните му хора, който обаче бил готов на всичко. Твърди се, че именно той сложил бомбата под колата на любовницата на Божо Кравата като предупреждение. Взрива трябвало да озапти врага на Желязков и да му подскаже, че най-близките му хора ще пострадат ако нещо се случи на Димитър.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *