HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Поведението на мъжа, който е слаб любовник

Желанието за секс далеч не е единственото, което показва дали един мъж е отличен или слаб любовник. Малките знаци от неговото поведение свидетелстват за това.

Любовната игра

Ако един мъж бърза да претупа любовта игра и бързо иска да стигне до същественото, то той не е много добър любовник. Мъжът, който може да достави пълно удоволствие на една жена, не е толкова бърз.

Човекът, смятащ любовната игра за незначително забавяне на половия акт, няма да положи и особено големи усилия при половия акт, тъй като сексът за него е единствено за задоволяване на нагона, а не за доставяне на максимално удоволствие.

Добрият любовник предлага една дълга и разнообразна игра, която разпалва още повече желанието на жената.

Целува се слабо

Още от първата целувка може да се разбере дали един мъж е страстен любовник или не го бива много. Щом не ви харесат целувките с един човек, едва ли в леглото ще бъде нещо по-различно.

Мъж, който не се целува добре, няма да успее да задоволи и сексуалните ви желания, най-често паради неопитност и достатъчно разнообразие в любовния живот.

Липсва му чувство за хумор

Един мъж може да е невиждано възпитан и любезен, но ако не се шегува и му липсва жизненост, не очаквайте да се справи блестящо и като любовник.

Само забавните и живи по дух хора могат да добавят това настроение и в секса и да създадат една положителна и приятна среда за вас.

Начинът, по който ви докосва

Докосването също е един от най-ясните признаци, които показва дали един мъж е добър любовник. Ако само с докосване може да запали страстта ви, то със сигурност ще си изкарате приятно между чаршафите.

Но ако не успява да провокира сексуалните ви желания, то той е слаб в леглото.ezine

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *