HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Страшно клане! Посякоха с брадва млад мъж пред очите на съпругата му, три пъти припадал, докато полицаите го транспортират

27-годишният Атанас Кирилов от Бобов дол бе посечен с брадва пред очите на съпругата си от сина на собственик на заведение в центъра на миньорския град Александър Пейчев.

Репортер на вестник „Струма” разговаря с Атанас Кирилов, който е баща на момченце на година и половина, в болничната стая в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница. Ето какво разказа той: „Заедно с жена ми и приятели празнувахме в Деня на Бобов дол в местно заведение. Към полунощ приятел на Александър Пейчев влезе в заведението и каза да изляза навън. Аз отказах. Към 3.00 часа със съпругата ми си тръгнахме. Приятелят на Пейчев, който също се казва Александър и живее в Джельовата махала, и Кристиян, с прякор Макси, ме чакаха зад сградата на общината. Александър Пейчев държеше брадва и започна да ме удря с нея с острото. Съпругата ми се разпищя и успях да се измъкна от тримата биячи, но съм припаднал пред общината. Двама младежи са видели, докато съпругата ми тича след мен, и са се обадили на тел. 112. Първо е пристигнал полицейският автомобил и са ме закарали в Спешния център, на 3 пъти съм губил съзнание. Имам прорезни рани от брадвата по врата, по гърба и едното рамо. Добре че се отскубнах, иначе малкият ми син Майкъл, когото кръстих на Майк Тайсън, щеше да остане без баща. Разбрах, че бобовдолските полицаи са открили в лекия автомобил на Александър Пейчев още 2 брадви и метални бухалки. Нямам никакъв спор с нападателите си”, разказа Ат. Кирилов, който е строителен работник и в момента работи по санирането на блокове в Бобов дол.

По случая работи РУП – Бобов дол. Пейчев и компанията му са задържани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *