HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

7 неща за правене, когато навън е дъждовно

Признайте си: студените дни и дъждовното време ви карат да не искате нищо различно от това да се излежавате в леглото. Всеки един от нас е имал такъв ден. Ако сте решили да си вземете почивен ден или просто да прекарате дъждовната събота у дома, предлагаме няколко начина да оползотворите времето:

1. Наспете се Колко пъти родителството ви е възпирало от излежаването до късно в леглото? Наваксайте малко от пропуснатото сега! Според изследвания пълноценният сън може да „подобри паметта и концентрацията и да стимулира креативността“. Шефът ви определено ще се зарадва на тези подобрения.

2. Зарибете се по нов сериал Ако оставате у дома и сте решили да „вегетирате“, защо да не се позабавлявате с някой нов сериал. Със сигурност приятел ви е споделил някое заглавия, за което сте нямали време преди, а сега…. имате цял ден!

3. Научете се да приготвяте ново ястие Сега му е времето да приготвите онези рецепти от книгата за готвене, която ви подариха миналата Коледа.

4. Вземете си продължителен душ Да, точно така. Не се бавете и веднага влезте под душа!  

5. Прочетете книга Малко са онези неща, които могат да ви накарат така да се вълнувате, както една хубава книга. Задължително се заредете с чаша горещо кафе, чай или пък горещ шоколад.

6. Тренирайте Да сте у дома не означава, че трябва да се излежавате. Можете да посветите известно време на тренировка.

7. Гушкайте своите любими хора и любимците Прекарайте малко пълноценно време с най-близките си.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *