HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Черната Златка прибира 50 бона от бебето

Черната Златка е в състояние да позлати първородния си син, ако реши да го покаже. Само дни след като роди малкия Миро, моделката е затрупана с предложения и оферти, пише „Уикенд”.

Младата майка още не се е възстановила от раждането на малчугана, но вече е затрупвана с най-различни оферти за реклами. Колежките й дори пресмятат, че само за месец–два тя може да прибере поне 50 бона, ако се възползва от ситуацията.

Както се говори, за тържеството преди раждането, Златка не е платила нито лев. Всъщност точно обратното–предложили й да й платят, за да го направи там, с надеждата снимки от събитието да се появят в социалните мрежи и в медиите.

Веднага след раждането, Златка отново е била затрупана с предложения и оферти. Тя получи сладко подаръче и цветя от фирма за детски стоки.

Компанията е готова да връчи повече от тлъст чек на Злати, само и само да я навие да ползва продуктите й и да направи една фотосесия с нея и малкия Миро. Интерес към нея обаче проявяват и всевъзможни други компании за бебешки стоки и услуги.

Оферти валят не само към сина на Златка, но и към нея самата. Плеймейтката може да натрупа малко състояние от реклами на продукти за млади майки, а освен това има и оферти за клипове и покани за участие в различни риалити програми.

Подобен удар с раждането на дете, досега е имала само Николета Лозанова. Моделката и дъщеря й Никол се превърнаха в едни от най-желаните рекламни лица, още с раждането на бебето.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *