HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето как се стигна до арестите пред парламента след концерта на Слави

До арести пред Народното събрание се стигна след концерта на Слави Трифонов тази вечер. Група младежи от около 15 души се събраха пред парламента и се опитаха да протестират. Те скандираха „Българи юнаци”, направиха опит да провокират други присъстващи, полицаите, както и представителите на медиите. Така и не стана ясно  защо хората бяха се събрали там, съобщи bTV.

По време на концерта други младежи в нетрезво състояние се провокираха един друг, след което последваха счупени бутилки в земята и разкървавени носове, съобщи очевидец.

Сериозни инциденти или нарушения на обществения ред по време на концерта не са регистрирани, съобщиха по-рано от столичната полиция. На изградените контролно-пропускателните пунктове преди началото на събитието са били задържани двама души, единият, от които е малолетен, за носене на забранени предмети (боксове).

Като цяло концертът премина в спокойна обстановка и при добра организация. Хиляди се събраха на събитието. Центърът на столицата беше напълно блокиран.  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *