HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

“Лудогорец”: Без знамена, шалове и шапки на “Арсенал” извън сектора за гости

Ръководството на “Лудогорец” взе изненадващо решение да забрани всякаква символика на “Арсенал” извън сектора на гости по време на мача от група А на Шампионската лига. Двубоят ще се играе във вторник от 21,45 ч на стадиона “Васил Левски” във вторник. Ето пълният текст на съобщението: “ПФК “Лудогорец” съобщава, че привърженици на “Арсенал”, които са си закупили билети за секторите на домакините, няма да бъдат допускани с фенартикули и клубни символи на лондонския гранд. Те ще бъдат спирани на входовете от стюардите. ПФК “Лудогорец” призовава привържениците на “Арсенал” да спазват указанията на службите за сигурност, за да могат да наблюдават мача в случай, че са си закупили билет за домакинските сектори. Въпреки че на стадион „Емирейтс“ не бе разрешена хореографията на българските фенове, ПФК “Лудогорец” ще допусне голямо знаме на привържениците на Арсенал, с което те ще благодарят на дългогодишния треньор Арсен Венгер.

Освен това от пресслужбата на разградчани беше разпространено и събощение за организацияга и мерките за сигурност преди мача от груповата фаза на Шампионската лига във вторник: “ПФК “Лудогорец” съобщава на всички фенове, които ще гледат на живо мача от група А на Шампионската лига срещу английския гранд “Арсенал” във вторник (1 ноември), че същия ден стадион „Васил Левски“ отваря врати в 19,45 ч., пише “24часа”. Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има сериозни мерки за сигурност. Клубът ще вземи всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на стюардите, за да не се създава напрежение. Във вторник касите на „Васил Левски“ (на улица „Гурко“ и на улица „Граф Игнатиев“) ще работят до 20,45 ч.

ПФК “Лудогорец” напомня, че билети се продават в мрежата на “Ивентим” и на всички бензиностанции OMV в България. Клубът призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети, за да си гарантират безпрепятствено влизане на стадиона до началото на мача. Идващите фенове на “Лудогорец” от провинцията могат да си купят билет на касите, но е добре по възможност да го направят по-рано. На националния стадион няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, както и с бутилки.

Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани. ПФК “Лудогорец” съобщава, че фенове под 14 години могат да присъстват на мача само с придружител и след попълнена декларация. Такива ще бъдат оставени на касите на „Васил Левски“, както и на пунктовете за продажба на фен артикули. На стадиона ще се допускат деца до 5-годишна възраст без билет, но без право на място. Децата от 14 до 18 години трябва да имат документи за самоличност и също трябва да са с придружители.

Клубът информира още, че хората с увреждания, закупили билет за мача, ще бъдат разположени в сектор „А“ пред блок 14, а достъпът им до стадиона ще става през вход 1 на сектор „А“. “Арсенал” пристига в България в понеделник около 19 ч. Английският тим няма да проведе тренировка на „Васил Левски“, а само пресконференция. Брифингът на Арсен Венгер започва в 19,30 ч. Пресконференцията на “Лудогорец” в зала „Родина“ на „Васил Левски“ е с начален час 19 ч. и в нея участие ще вземат Георги Дерменджиев и Клаудио Кешерю. Официалната тренировка на “Лудогорец” ще се проведе на националния стадион в 20 ч.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *